Opis forum
Obieżyświat
niepamiętamopisy są na tyle słabe że ciężko mi cokolwiek powiedzieć
Wiem o tym, pewnie i tak w końcu wybierzemy gdy karty przyjdą, ale poszukaj sobie na necie opisów, żebyś miał juz pierwszy wybór, bo bardzo mnie ciekawi co cię zainteresuje. Aha i sobie poczytaj recenzje tej planszówki, to póxniej coś ci powiem.
Obieżyświat
niepamiętampoczytam ale ja jeszcze nie wiem czy w ogóle kupuje
Obieżyświat
niepamiętamnigdzie nie mogę znaleźć tych opisów ... ale żeby było szybciej to chyba Stannis Baratheon jemu się podobno należy ;P
Ostatnio edytowany przez aTomasz (2009-07-14 16:42:21)
Obieżyświat
niepamiętamna Wikipedii też nawet nie ma tematu o tym ...
Co do Baratheona, niby mu się nalezy, bo jego ojciec Robert Baratheon obalił błego króla z rodu Targyenanów, a więc nie do końca nalezy mu się, a tak po za tym Targyreanie zdobyli władze podbijając wszystkie rody:p. Zawiłe.
Co do charakteryzacji rodów w oparciu o książkę mogę ci o nich napisac, a co do kart, to nigdzie nie znajdziesz, ale talie są bardzo wyrównane.
Obieżyświat
niepamiętamto pewnie bez różnicy kim się jest
Obieżyświat
niepamiętamwydaje mi się że najpierw powinienem przeczytać książkę żeby w to grać
Obieżyświat
niepamiętamdobra ja raczej się w karty nie będę bawić
Nikogo zmuszać nie będe, ale fajnie by bło, gdyby znalazły się trzy osoby aby się zebrać...może zmienisz zdanie jak przeczytasz książkę?
PS aTomasz: Szkoda, może jednak zmienisz zdanie bos w karty byłbyś dobry gracz:P.
Ostatnio edytowany przez Noldor (2009-07-16 14:30:50)